Praktische informatie

Een uitvaartonderneming kiezen die bij u past is heel belangrijk. Of het gaat om een kerkelijke uitvaart, een crematie of natuurbegraven, u kunt altijd een beroep op mij doen. Daarbij maakt het niet uit of u verzekerd bent of niet. U kiest zelf welke uitvaartondernemer bij u past. Ook als u elders een uitvaartverzekering heeft afgesloten kunt u gebruik maken van mijn diensten. Als uitvaartondernemer sta ik open voor iedere vorm van afscheid..


Voorgesprek/informatie

Wellicht vindt u het prettig om in een persoonlijk gesprek uw wensen kenbaar te maken. Ik maak dan graag een afspraak met u om mogelijkheden te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Daarmee krijgt u zicht op wat er kan en een indicatie van de kosten. Dat geeft inzicht, helderheid en rust. U kunt ten alle tijden contact met mij opnemen voor een vrijblijvend gesprek.


Kosten van de uitvaart

De kosten van een uitvaart worden bepaald door uw wensen. Om inzicht te krijgen in de kosten is het van belang om eerst uw wensen te inventariseren. Denk daarbij aan de keuze tussen cremeren en begraven, wel of niet een koffietafel, wat voor soort kist, etc. Ik kan helpen om binnen uw budget te zoeken naar de invulling van een passend afscheid. Bij het regelen van de uitvaart maak ik, na de eerste dag, een begroting van de kosten.