Ervaringen van nabestaanden

Onderstaand leest u een aantal ervaringen van families die ik heb mogen begeleiden tijdens het afscheid van hun dierbaren.

Onderaan deze pagina is er de mogelijkheid om uw eigen ervaringen te delen.


Els vd V. ~ 2021
“Lisette ik wil je hierbij bedanken voor de professionele, persoonlijke en zeer betrokken begeleiding van de uitvaart van mijn jongste broer Theo”
Saskia vd V. ~ 2021
“ik kan met woorden niet genoeg uitdrukken hoe dankbaar ik je ben! Bedankt Google voor deze uitkomst! Wat ben jij een geweldige vrouw!”
Carin T. ~ 2020
“Meteen na het overlijden van mijn man Peter hebben wij Lisette gebeld en vanaf dat moment heeft zij ons werkelijk alles uit handen genomen wat we wilden. Zo’n lieve, sociale, zachte, kempische persoonlijkheid over de vloer in deze hectische dagen is zo waardevol!! Mijn dochter en ik zijn er zo enthousiast over dat we haar dan ook van harte aanbevelen. En ook nu 4 weken later appt ze ons nog om te vragen hoe het gaat. TOP!!!”
Fam. Blox ~ 2020
“Bij het overlijden van vader, heeft Lisette vanaf het begin, laat in de avond, tot aan het einde alles zelf persoonlijk begeleid en geadviseerd. Zij was een grote steun voor de familie en verdient een nog grotere pluim!!”
Irma vd H. ~ 2020
“Ik kan jou aan iedereen aanraden, een gevoelsmens die de hele familie ondersteunt en begeleid in deze moeilijke tijd! Bedankt voor de mooi verzorgde crematie , en alles eromheen!”
Jack vd V. ~ 2020
“Lisette is een bijzondere vrouw met een bijzonder beroep die een bijzondere tijd op een deskundige, gepaste, zeer betrokken manier nog meer bijzonder maakt. Dankjewel Lisette.”
Wilma vd H. ~ 2019
“Lisette is een rots in de branding na het overlijden van een dierbaar persoon. Ze staat dag en nacht voor je klaar, niets is haar teveel, alles wordt rustig uitgelegd en besproken om samen een mooi afscheid voor te bereiden. Lisette is erg betrokken bij je. Wij als familie kijken terug op een waardig afscheid. Lisette, dankjewel voor alle goede zorgen!”
Jeanne V. ~ 2019
“De persoonlijke begeleiding, openheid, meedenken met onze wensen. 24/7 bereikbaar en staat ze voor ons klaar. Een topper die je nodig hebt in zo'n moeilijke tijd!”
Caroline B. ~ 2019
“Super hoe je ons door deze tijd heen geholpen hebt en alles geregeld hebt. Veel uit handen genomen. Veel mooie momenten samen gehad en ik zou iedereen aanraden om jou deze uitvaarten te laten regelen. Je bent een grote schat die diep bij ons alle in ons hart zitten. Bedankt voor alles!”
Monique S. ~ 2018
“Lisette staat dag en nacht klaar. Persoonlijke benadering, luistert echt naar de wensen van de nabestaanden. Helemaal Top!!”
Ton v G. ~ 2018
“Zeer persoonlijk en met de meest mogelijke zorg. Mocht je ervoor komen te staan dan zeker Lisette benaderen.”


Deel hier uw ervaring